01—07—2024

Èxit de participació en la 15a edició de l’Embruix

Més de 700 persones repartides en dos torns per veure “Sàbat de bruixes, guilla que fuig!”

Èxit de participació en la 15a edició de l’Embruix

La 15a edició de l’Embruix ha sigut tot un espectacle amb un itinerari de representació de llegendes des dels Jardins de Can Rovira fins al Castell d’en Roca. Han seguit la ruta més de 700 persones repartides en dos torns.

 

Durant el dia es van fer diverses activitats relacionades amb l’Embruix: un taller de destil·lació d’espígol, elaboració d’un ram protector i un ungüent de “pericó”, explicació de les propietats de les herbes remeieres de “la infusió de les Guilleries”, rutes guiades relacionades amb llegendes locals, tallers infantils i jocs del bosc i un tastet del còctel de les Guilleries.

 

L’Embruix és un esdeveniment cultural que s’inspira en llegendes i històries de bruixes i bruixots de segles enrere ambientades als boscos de les Guilleries.

 

La iniciativa va arrencar l’any 2009 impulsat per entitats locals relacionades amb el món de l’espectacle i amb el suport de l’Ajuntament de Sant Hilari amb l’objectiu de conservar històries populars relacionades amb les llegendes, la màgia, bruixes, bruixots i follets.

Notícies