03—06—2021

Èxit de participació a la Trail Guilleries

Els boscos de les Guilleries han vist passar 520 corredors i 206 caminants en la 3a edició de la cursa

Èxit de participació a la Trail Guilleries

Sant Hilari va tancar la Setmana de l’Esport el cap de setmana passat amb la Trail Guilleries, una cursa que passa per corriols i camins de Les Guilleries i que es va fent gran a cada edició. 520 corredors i 206 caminants sumaven un total de 726 participants, superant totes les xifres de les altres edicions. 

 

Destaca el fet que el 75% dels assistents venien de fora de Sant Hilari. Unes 350 persones eren de la província de Girona, però hi havia persones d’arreu de Catalunya i d’altres indrets de l’estat espanyol. 

 

El dissabte va ser el torn de les proves més llargues: la Trail Mitja de 26 quilòmetres i la Marató de 42 quilòmetres. El diumenge primer es va donar el tret de sortida a la Trail de 16 quilòmetres i una mica més tard va començar la marxa popular d’11 quilòmetres. 

 

L’Ajuntament agraeix la tasca dels més de 150 voluntaris que van organitzar-ho tot: dissenyar el recorregut, senyalitzar els camins i encarregar-se dels avituallaments per fer que els participants gaudissin d’una bona cursa. El circuit l’han preparat corredors locals liderats pel competidor d’Ultra Trail Isaac Riera. 

 

Els guanyadors de les curses de competició de la Trail Guilleries es van emportar una cistella de productes locals de Les Guilleries. Aquests són els corredors i corredores que van pujar al podi:

 

Podi femení 26 km:

 1. Anna Freixes
 2. Cris Millà
 3. Anna Fernández

 

Podi masculí 26 km:

 1. Santi Peña
 2. Rubén Hernandez
 3. Lluís Aguilà

 

Podi femení Marató 42 km:

 1. Anna Clapés
 2. Victoria Hodgkinson
 3. Elisenda Torruella

Podi masculí Marató 42 km:

 1. Alejandro Villarino
 2. Dani Aguirre
 3. Jordi Poch

 

Podi femení 16 km:

 1. Mercedes Arcos
 2. Silvia Roca
 3. Maria Villacrosa

 

Podi masculí 16 km:

 1. Victor Da Costa
 2. Bernat Comas
 3. Gerard Capellades

Notícies