30—05—2022

Èxit de participació a la Trail Guilleries

Més de 800 persones han participat a la 4a edició de la Trail Guilleries

Èxit de participació a la Trail Guilleries

Durant el cap de setmana, en plena Setmana de l’Esport, s’ha celebrat la quarta edició de la Trail Guilleries. La primera Trail va comptar amb 200 inscrits, la segona va duplicar les xifres fins a 400, la tercera va superar les 726 persones i aquesta última va tancar inscripcions amb 815.

 

Han vingut corredors d’arreu de Catalunya i altres indrets de l’estat espanyol i de l’estranger. El dissabte es va disputar la Trail Guilleries Kids i diumenge van tenir lloc les curses per a adults (de 16, 26 i 42 km) i la caminada.

 

Els guanyadors de les curses es van emportar una cistella de productes locals de les Guilleries. Al web www.trailguilleries.cat podeu consultar les classificacions i aviat hi trobareu totes les imatges.

 

L’Ajuntament fa un agraïment a l’organització i a totes les persones voluntàries. La Trail Guilleries es fa gran a cada edició gràcies a l’enorme implicació de tothom que hi ha al darrere pendent de cada detall: disseny de l’itinerari, senyalització, avituallaments, seguretat, cura mediambiental i de gestió de residus, control d’inscripcions, preparació de material, alimentació, música, etc.

Notícies