10—03—2022

En marxa els Pressupostos Participatius 2022

Del 15 de març al 15 d’abril s’obre la fase de propostes

En marxa els Pressupostos Participatius 2022

Comença una nova sessió de Pressupostos Participatius amb algunes novetats. La sisena edició d’aquest procés participatiu comptarà amb una nova plataforma i la presentació del funcionament es farà el dilluns 14 de març a les 7 de la tarda a la Casa de Cultura, que és quan s’iniciarà la fase de propostes.

 

Com que la plataforma canvia, caldrà registrar-se de nou encara que prèviament ja s’hagi votat en altres processos participatius. Es tracta d’una eina que la Diputació de Girona posa a disposició dels ajuntaments.

 

L’Ajuntament de Sant Hilari hi destinarà 50.000 euros i un cop es tanqui la fase de propostes, totes les idees seran valorades amb criteris tècnics i econòmics per, finalment, obrir votacions i decidir quin projecte es tira endavant.

 

Els Pressupostos Participatius van néixer el 2017 amb l’objectiu d’implicar a la població a l’hora de decidir una part del pressupost municipal i afavorir el debat.

 

D’aquí n’han sortit projectes que s’han fet realitat com, per exemple, millorar la plaça General Josep Moragues, fer el camí per a vianants fins a Cal Sastre, renovar el mobiliari urbà de diferents carrers i parcs infantils, pintar nous passos de vianants o aplicar altres millores de mobilitat.

Notícies