04—07—2020

Els Jardins de Can Rovira acullen la nova edició de les “nits d’estiu a Sant Hilari”

“Nits d’estiu” arrenca el proper 9 de juliol amb l’actuació de Berta Sala i Martí Riera als Jardins de Can Rovira.

Els Jardins de Can Rovira acullen la nova edició de les “nits d’estiu a Sant Hilari”

Després de la bona valoració de l’experiència de l’any passat, tornen les nits d’estiu als jardins de Can Rovira durant els vespres de juliol i agost.

 

Cada setmana podrem gaudir de la fresca de les nits d’estiu a Sant Hilari amb diferents espectacles artístics, de música i entreteniment, en un marc incomparable com són els Jardins de Can Rovira.

 

Aquesta iniciativa es va engegar ara fa un any, coincidint amb la renovació dels jardins, i va tenir una bona acollida i gran afluència de públic al llarg de les quatre setmanes de programació.

 

A diferència de l’any passat, enguany s’inicia ja durant aquest mes de Juliol i es preveu es dugui a terme fins a mitjans d’agost.

 

La programació prevista per aquest juliol és:

 

El dijous dia 9 actuació de Berta Sala i Martí Riera, un duet format per veu i guitarra que interpreten cançons de Lluis Llach i experimenten amb ritmes, efectes i harmonies diferents

 

El dijous dia 16 és el torn de Rubèn Masnou que ens interpretarà, entre d’altres,  cançons del disc poemes.

 

El dijous dia 23 de juliol ens acompanyarà Ràdio Cincinnati amb un repertori musical que va més enllà d’edats, de gustos… amb cançons de Tina Turner, Txarango, Serrat, Michael Jackson….

 

Tancarem amb el darrer dijous de juliol, dia 30 amb Noriko & Ferran, un duet format per veu i guitarra elèctrica i influenciats pel pop més elaborat i el Jazz més contemporani.

Notícies