25—11—2021

S’inicia el projecte social Rossinyol a Sant Hilari

Sant Hilari se suma al Projecte Rossinyol de la Universitat de Girona per primer any

S’inicia el projecte social Rossinyol a Sant Hilari

Per primer any, Sant Hilari tindrà el projecte social Rossinyol, un programa que té com a objectiu afavorir la integració social i lingüística dels alumnes mentorats i fer créixer les expectatives educatives i formatives.

 

Tres mentors, que són estudiants de la Universitat de Girona, acompanyaran al llarg d’aquest curs escolar a tres alumnes de l’Escola Guilleries. Ho faran compartint estones d’estudi, cultura i lleure fora de les aules.

 

A l’acte de presentació, ahir a la Sala de Plens, hi van assistir l’alcalde, Joan Ramon Veciana; la regidora d’Educació, Georgina Vilà; la tècnica de Ciutadania i del Pla Educatiu d’Entorn, Maite Irazola; la directora de l’Escola Guilleries, Mònica Casado; la tècnica integradora social, Alba Amaia; l’Assessora en Llengua, Interculturalitat i Cohesió Social (LIC) del Departament d’Educació, Anna Garriga; la tècnica de suport del projecte Rossinyol de la Universitat de Girona, Jèssica López; la tècnica de suport del Pla Educatiu d’Entorn, Olga Rico; i els mentors i mentorats.

Notícies