20—03—2020

El poble de Sant Hilari mostra la seva solidaritat en temps de quarantena

Centres privats, institucions públiques, col·lectius de persones i vilatans individuals ofereixen la seva col·laboració

El poble de Sant Hilari mostra la seva solidaritat en temps de quarantena

Després de gairebé una setmana de quarantena degut a la pandèmia provocada pel COVID-19, la nostra vila demostra, una vegada més, l’enorme grau de solidaritat present entres els seus conciutadans.

 

Durant aquest dies el poble ha demostrat estar compromès en fer front a la situació que ens envolta des del respecte, l’empatia, la solidaritat i responsabilitat. Cal destacar que la immensa majoria de la població ha atès a les crides, fetes des de les diferents autoritats, de quedar-se a casa. Però no només aquest fet és remarcable. En temps com els que corren és necessari el compromís per part de tothom. I aquí els vilatans han donat exemple. Des de l’ajuntement ens agradia valorar moltes de les iniciatives que, tant a tall indicidual com col·lectiu, han sorgit aquest dies. Persones anònimes de totes condicions que s’han ofert voluntàries per atendre a persones vulnerables o grups de joves que també ofereixen el seu suport a famílies vulnerables en són alguns exemples. Així mateix, totes les institucions educatives del poble han donat aquell material que tenien a la seva disposició (guants, mascaretes, etc.) a l’ajuntament perquè aquest el reparteixi entre els centres d’atenció on faci falta (CAP, residència de gent gran, etc.). Una iniciativa que també ha dut a terme l’empresa de fisoteràpia privada Sacalm Salut.

 

En definitiva, en temps de crisi cal que la població també respongui i, en aquest cas, cal estar orgullosos de com els membres de la nostra comunitat han atès aquesta crida a la solidaritat aportant el seu granet de sorra per combatre la pandèmia a la qual ens enfrontem amb calidesa i la mà estesa.

 

Notícies