26—01—2022

El Ple Infantil decideix millorar l’espai de la depuradora

Els representants del Consell d’Infants van portar un argumentari molt ben preparat a la Sala de Plens

El Ple Infantil decideix millorar l’espai de la depuradora

Ahir es va celebrar el Ple Infantil i els regidors i regidores que omplien la Sala de Plens eren alumnes de 5è i 6è de l’escola Guilleries i el Col·legi Sant Josep.

Els regidors Jordi Moragas i Georgina Vilà van donar la benvinguda als joves i l’alcalde Joan Ramon Veciana va tancar el Ple Infantil felicitant-los per la bona feina.

Van portar un argumentari molt ben preparat i van defensar les seves idees. El tema que van escollir i que desenvoluparan a partir d’ara és la depuradora com a espai natural.

Els nois i noies han decidit implicar-se en la depuradora per potenciar la biodiversitat d’aquesta zona, que sigui un bon hàbitat per animals i que hi puguin aparèixer més espècies. A més, això servirà per fer que sigui un espai més conegut per als joves i també per a la resta de ciutadania.

Des d’ara i fins a final de curs treballaran plegats amb tots els alumnes de 5è i 6è, l’Ajuntament, les escoles i personal tècnic per a concretar les accions que es tiraran endavant. I quan acabi el curs els representants tornaran a venir al Ple a explicar el projecte.

L’objectiu del Consell d’Infants és que els nens i nenes ajudin a decidir des de la seva mirada projectes que afecten a tota la ciutadania, així com apropar-los a l’Ajuntament i que coneguin com funciona la institució.

En el Ple d’ahir qui va fer d’alcalde va ser Sohaib Ezzahouani i com a regidors hi havia Guillem Herranz, Elna Font, Abril Rojas, Aya Kibach, Alba Garcia, Pau Roura, Patricia Drugan, Martina Reis, Sara Maria Ciortan, Blanca Baena, Emili Bayés, Maria De Bueno i Judit Planas.

Notícies