12—01—2021

El pas de la borrasca ‘Filomena’ per Sant Hilari

El temporal deixa gruixos de 25 centímetres als carrers del poble després de dotze hores consecutives nevant

El pas de la borrasca ‘Filomena’ per Sant Hilari

El temporal ‘Filomena’ va portar nevades des de les Terres de l’Ebre fins a la Garrotxa, el Ripollès i Les Guilleries. Els carrers de Sant Hilari van arribar a acumular fins a 25 centímetres de neu després de dotze hores seguides nevant.

 

Durant el cap de setmana les xarxes socials es van omplir de fotografies amb paisatges blancs, ninots de neu i teulades emblanquinades. Els hilariencs i hilarienques van compartir les seves experiències enmig de la nevada.

 

En termes de mobilitat, calia tornar a la normalitat com més aviat millor i, en aquest sentit, l’Ajuntament de Sant Hilari n’ha fet una bona valoració. Tot i la gran quantitat de neu, el dilluns el matí el poble  havia garantit l’accés a pràcticament tots els carrers del poble i als edificis essencials com el CAP, les escoles i la Residència de Gent Gran.

 

Des del consistori s’agraeix l’esforç i la implicació de tothom, en especial al personal de neteja, tant la brigada municipal com els conductors de les màquines llevaneu, i a tota la gent del municipi que ha contribuït a retirar la neu de davant de les cases.

 

Com sempre, després de les nevades cal anar amb molta precaució, com a vianants i com a conductors.

Notícies