07—01—2022

El mercat es trasllada al centre del poble

A partir del 16 de gener el mercat del diumenge serà a les places Jacint Verdaguer, Doctor Robert i de l’Església

El mercat es trasllada al centre del poble

A partir del 16 de gener les parades del mercat municipal del diumenge es repartiran al llarg de la plaça Jacint Verdaguer, la plaça Doctor Robert i la plaça de l’Església fins a l’inici del carrer de la Rectoria. Es tracta d’un canvi que té nombrosos beneficis.

 

En primer lloc, aquesta decisió propicia la dinamització del nucli antic, ja que farà augmentar l’afluència de gent als carrers més cèntrics. És un canvi amb una repercussió positiva per als comerços locals situats al llarg del recorregut del nou mercat.

 

Un altre punt destacat és que el poble tindrà més aparcaments el diumenge. Durant el cap de setmana és quan tenim més visitants i tots plegats, visitants i residents, deixarem de perdre una important zona d’aparcament amb una seixantena de places per a vehicles.

 

A més a més, un mercat al nucli antic pot afavorir l’aparició de noves parades, potser algunes més petites, potenciant la varietat de productes que s’hi puguin comercialitzar. I lligat amb aquesta idea, un mercat ambientat al centre històric és un reclam turístic que pot atreure nous visitants.

 

Fa temps que l’equip de govern volia impulsar aquesta transformació que es farà realitat a mitjans de mes. La pandèmia va obligar a traslladar algunes parades al centre per tenir un mercat més espaiós i segur i ara és el moment ideal per fer el trasllat definitiu i tenir tot al mercat al mig del poble.

Notícies