13—04—2022

El cor de les Guilleries: una experiència per compartir

Així és titularan els nous paquets turístics que s’oferiran des de l’Oficina de Turisme amb la col·laboració de Turismon a partir de maig

El cor de les Guilleries: una experiència per compartir

Els nous paquets turístics “El cor de les Guilleries: una experiència per compartir” s’oferiran des de l’Oficina de Turisme amb la col·laboració de l’agència de viatges Turismon a partir del mes de maig. Es poden reservar aquí: https://turismon.net/paisatges/

 

Des de l’Oficina de turisme – Can Rovira, juntament amb les diferents empreses turístiques que formen part de la Taula Sectorial de Turisme, s’han elaborat uns nous paquets turístics per a la temporada de primavera 2022 amb l’objectiu principal de desestacionalitzar i ampliar l’oferta turística del municipi.

 

En primer lloc, s’ha creat un paquet de cap de setmana on els visitants a través de diferents activitats podran conèixer i descobrir les Guilleries en qualsevol cap de setmana del mes de maig i juny.

 

En segon lloc, com a novetat, durant la setmana del 27 de juny al 3 de juliol, s’oferirà un paquet turístic setmanal per aquells visitants que vinguin a passar una estada més llarga al municipi i vulguin conèixer amb més profunditat la nostra cultura, gastronomia, entorn, etc. 

 

Algunes de les activitats que s’inclouen són: banys de bosc i banys d’aigua dolça, visites al Museu Guilleries, al Centre Artesà de la Torneria i a la Font Picant, rutes per l’entorn de les Guilleries, rutes culturals i tastets i àpats amb gastronomia local.

 

En l’elaboració d’aquests paquets turístics hi col·laboren: Ànima de Natura, Apartaments Sacalm, Balneari de la Font Picant, Ca la Venturita, Cal Veterinari, Camins de Bosc, Can Casadesús, Casa Olivera, Fonda Rita, Hotel Ripoll, Restaurant Montseny,  Celler d’en Jordi, Sèlvans, Torre de Can Ripoll i Turismon.

Notícies