07—01—2020

El Consell d’Infants de Sant Hilari escull el projecte de creació de colònies de Ratpenats

Els alumnes de 5è i 6è formen el Consell D’infants i, per tant, tenen l’honor de representar a tots els nens i nenes del municipi. Han escollit els 13 representants (un d’ells com a alcalde) que formaran durant aquest curs, els membres del Ple d’Infants.

El Consell d’Infants de Sant Hilari escull el projecte de creació de colònies de Ratpenats

El passat dijous 11 de desembre es va celebrar la primera sessió del Ple Infantil de Sant Hilari, en el que els alumnes havien d’exposar i sotmetre a votació, quin dels 4 projectes de biodiversitat escollien per portar a terme al municipi. Després de que els representants exposessin els seus motius, l’alcalde va donar pas a les votacions.

 

Els projecte proposats eren: la col·locació de caixes niu per aus insectívores, creació de colònies de ratpenats, formació de jardins florals per abelles i convertir la depuradora en un espai natural de biodiversitat aquàtica.

 

La creació d’una colònia de ratpenats és el projecte escollit per els nens i les nenes de Sant Hilari. Ara, els tocarà treballar-lo i presentar a final de curs una proposta d’implantació. Aquest projecte innovador, permetrà el control de d’insectes inclús el mosquit tigre, la protecció d’aquest mamífers protegits i situar de nou Sant Hilari amb projectes innovadors en temes mediambientals i obrir línies de treball que amb el temps, segur que s’aniran implantant a d’altres municipis. I tot això gràcies a la visió i sensibilitat dels nostres infants.

 

 

Notícies