20—05—2020

El centre esportiu s’està habilitant per tornar a la normalitat.

Després de tots els desperfectes ocasionats amb el temporal Glòria, són molts els espais del centre esportiu que s’hi ha hagut de treballar intensament per recuperar la seva funcionalitat.

El centre esportiu s’està habilitant per tornar a la normalitat.

Al pavelló s’ha reparat el sostre, millorant la canalització dels desaigües i canviant les planxes malmeses que provocaven filtracions. També s’ha canviat tot el parquet, s’han pintat les línies de joc i les parets per donar més lluminositat en aquesta zona esportiva.

 

A la pista blava també s’ha repintat totes les línies de joc per millorar els entrenaments i poder diputar-hi partits federats quan sigui necessari. També s’ha repicat i remolinat els passadissos dels vestidors que el temporal Glòria va deixar en molt mal estat.

 

A la piscina exterior s’hi ha dedicat molt temps per treure tot el fang acumulat tant a la zona de la gespa com a dins els vasos i ara s’estan fent els treballs de manteniment per posar-la a punt i poder-la obrir en la fase 3 del desconfinament.

 

Per últim també s’han canviat les proteccions del camp de futbol, per fer-lo un espai més segur per a totes les persones usuàries.

 

Des de la regidoria d’esports seguim destinant recursos per tal de recuperar els espais esportius de Sant Hilari amb totes les garanties.

Notícies