28—03—2020

Donacions per col·laborar a fer front a l’actual situació pel Coronavirus Covid-19

Davant les múltiples peticions d’informació per fer donacions per fer front a l’actual situació d’excepcionalitat, us informem que podeu fer-les efectives a través d’aquest número de compte (ES11 2100 0075 1902 0018 4007). Us agrairem que, en el concepte, feu constar ‘Coronavirus’.

Donacions per col·laborar a fer front a l’actual situació pel Coronavirus Covid-19

Aquestes aportacions s’utilitzaran per l’adquisició de material sanitari o de protecció, que pugui mancar al municipi o per ajudes socials.

Fins avui l’Ajuntament de Sant Hilari ha adquirit equipament de protecció, com mascaretes, solució hidroalcohòlica i guants, per valor de 2000€. També destina recursos a l’atenció domiciliària de les persones més dependents i vulnerables.
Paral·lelament s’han multiplicat els gestos solidaris entre la població, amb un gruix de voluntaris i voluntàries que ajuden a la compra d’aliments o medicaments a persones de risc o dependents, empreses com Font Vella que ha donat a col·lectius amb necessitats fins a 2.000 litres d’aigua, o com pastisseria l’artesà que fa donació de les seves mones a qui les sol·liciti, o un grup de persones que han cosit 1250 mascaretes de cotó en 5 dies.
Al mateix temps, han estat diverses les persones que s’han dirigit al consistori demanant informació per poder fer una donació econòmica per col·laborar a fer front a l’actual situació a causa del SARS-COV-2. L’Ajuntament, arran d’aquestes peticions ha posat a disposició un compte on es podran fer aquests donatius, sempre indicant el concepte “coronavirus”.

 

Per qualsevol dubte, col·laboració o oferiment de voluntariat podeu posar-vos en contacte amb ajuntament@santhilari.cat.

 

Gràcies per la vostra col·laboració i suport.

Notícies