27—01—2022

Crònica del Ple del 26 de gener

S’aprova el pressupost amb 10 vots a favor i 3 abstencions

Crònica del Ple del 26 de gener

En el Ple Ordinari Municipal que es va celebrar ahir a les 8 del vespre es va aprovar el pressupost amb 10 vots a favor i 3 abstencions

 

El pressupost inclou un augment en manteniments i inversions aquest 2022 que es destinarà a obres com les que es faran al barri de l’Hospital o a la supressió del transformador elèctric aeri del barri del Serrat.

 

La resta d’acords es van aprovar per unanimitat. Amb el Consell Comarcal de la Selva s’han firmat dos convenis: un per ampliar l’horari d’atenció del Servei Integral d’Ocupació (SIO) i un altre per al servei de suport a l’arxiu en la gestió del patrimoni documental municipal.

 

Un altre punt va ser el conveni de col·laboració amb el Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació de la Generalitat de Catalunya per a la cessió d’ús de terreny per a la gestió d’infraestructures de telecomunicacions.

 

També es va fer l’aprovació provisional de la nova ordenança fiscal que regula l’impost sobre l’increment del valor dels terrenys de naturalesa urbana.

 

El Ple va finalitzar amb tres mocions: una per aclarir la veritat sobre els atemptats de Barcelona i Cambrils del 17 d’agost, una per reclamar unes infraestructures de telecomunicacions de qualitat a Sant Hilari i una altra en defensa del cànon sobre la disposició de residus a Catalunya.

 

Al canal de Youtube de l’Ajuntament podeu recuperar el Ple.

Notícies