25—03—2022

Crònica del Ple del 24 de març

S’aproven tots els punts per unanimitat

Crònica del Ple del 24 de març

En el Ple Ordinari Municipal que es va celebrar ahir a les 8 del vespre es van aprovar tots els punts per unanimitat:

 

  • Prestació de serveis socials bàsics i especialitzats del Consell Comarcal de la Selva.

 

  • Conveni de col·laboració entre la Diputació de Girona i l’Ajuntament de Sant Hilari per regular les condicions de funcionament, de titularitat i de seguiment del contracte de l’actuació “caldera de biomassa i xarxa de calor per als edificis municipals de Can Blat, Can Rovira, la Biblioteca, la Casa de Cultura i el Museu de les Guilleries”.

 

  • Conveni entre l’Ajuntament de Sant Hilari Sacalm i l’Associació Amics dels Animals de Sant Hilari Sacalm per la prestació del servei de recollida d’animals abandonats o perduts.

 

  • Moció d’Esquerra Republicana per a la cessió dels actius immobles de la Societat de Gestió d’Actius Procedents de la Reestructuració Bancària (Sareb). Es crearà una taula local d’habitatge per abordar aquesta temàtica.

 

  • Moció per a donar suport a les mesures contra l’exclusió financera. Les entitats financeres han anat minvant l’atenció personal als seus clients, han tancat oficines i suprimit serveis de caixers automàtics. L’Ajuntament de Sant Hilari denuncia que aquesta exclusió és la conseqüència de prioritzar els resultats financers i obviar la responsabilitat social corporativa envers els seus clients i el territori on
    viuen.

 

  • Moció de suport a la declaració del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament i la Xarxa d’Alcaldes i Alcaldesses per la Pau de Catalunya sobre el conflicte a Ucraïna.

 

  • Conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Sant Hilari Sacalm i la Cooperativa Divertus S.C.C.L., per a la cessió d’ús d’espais per a la realització d’accions de formació professionalitzadora.

 

  • Moció en suport al dret d’autodeterminació del poble sahrauí. Es demana al govern de l’Estat espanyol que rectifiqui de forma immediata el seu posicionament favorable a un pla d’autonomia del Sàhara Occidental, que és contrari als drets del poble sahrauí.

 

Al canal de Youtube de l’Ajuntament podeu recuperar el Ple.

Notícies