25—01—2024

Crònica del ple del 24 de gener

L’Ajuntament de Sant Hilari invertirà 1.600.000 euros en la residència de gent gran i altres equipaments municipals com el nou Espai Via Crucis

Crònica del ple del 24 de gener

En el Ple Ordinari Municipal que es va celebrar ahir a les 8 del vespre un dels temes destacats va ser l’aprovació del pressupost de la corporació per aquest 2024. L’Ajuntament destina 1.600.000 euros en millores a la residència de gent gran i altres equipaments municipals. Una novetat serà la creació de l’Espai Via Crucis.

 

El pressupost tira endavant amb set vots a favor del Partit Independent de les Guilleries i sis vots en contra d’Esquerra Republicana Sant Hilari i Junts per Sant Hilari. La resta de punts es van aprovar tots per unanimitat.

 

Es van acordar convenis amb l’Associació de Comerç i Turisme de Sant Hilari fins al 2027, amb l’Associació de Geganters de Sant Hilari per fer activitats aquest 2024 i amb el Consorci del Transport Públic de l’Àrea de Girona, Autoritat Territorial de Mobilitat per a la venda, recàrrega i bonificació de títols de transport integrats.

 

Es van ratificar dos acords amb el Consell Comarcal de la Selva: el desenvolupament d’accions dins el programa Treball i Formació i el pla de gestió del servei de prevenció d’incendis forestals.

 

Es va aprovar la Declaració Institucional, per la qual l’Ajuntament assumeix el compromís de la Generalitat de lluita contra el frau, en la que es manifesta i difon al màxim la postura antifrau de l’entitat, basada en els valors d’integritat, objectivitat, rendició de comptes i honradesa. Relacionat amb aquest tema s’ha aprovat el pla de mesures antifrau i la instrucció de funcionament del sistema intern d’alertes de l’Ajuntament.

 

Els tres partits van estar d’acord amb el Pla d’Igualtat intern de l’Ajuntament de Sant Hilari i amb l’ordenança reguladora de les mesures aplicables a l’abastament d’aigua potable i als usos de l’aigua en situació de sequera al nostre municipi.

 

Al canal de Youtube de l’Ajuntament podeu recuperar el Ple.

Notícies