23—12—2022

Crònica del ple del 22 de desembre

S’aproven tots els acords per unanimitat

Crònica del ple del 22 de desembre

Ahir es va celebrar l’últim Ple Ordinari Municipal de l’any i es van aprovar tots els punts per unanimitat.

 

Primer es van aprovar els convenis de col·laboració entre el Consell Comarcal de La Selva i l’Ajuntament de Sant Hilari per a realitzar accions del Programa de Desenvolupament Comunitari (PDC) i del programa “Temps per cures”.

 

En el ple del 27 de juliol, s’havia tractat l’atorgament a favor de la Generalitat de Catalunya de la concessió de la finca destinada al parc de bombers voluntaris per un termini de cinquanta anys. L’objectiu és tenir un servei de prevenció i extinció d’incendis i de salvaments al municipi i ahir es va aprovar de forma definitiva.

 

A continuació es va exposar el Pla Local de la Gent Gran, un projecte que ha nascut enguany i que ja ha impulsat algunes accions per a millorar la qualitat de vida d’aquest col·lectiu. Equip de govern i oposició van coincidir que és un tema prioritari i que cal continuar incentivant la participació ciutadana.

 

També es va votar a favor de la compra, per part de l’Ajuntament, d’un solar cèntric al passeig Font del Cirerer. Això permetrà incrementar equipaments municipals per a oferir més serveis.

 

Finalment, es va aprovar la modificació d’ordenança de taxa d’activitats jurídico-administratives per a la inscripció en convocatòries de personal i la modificació del pressupost.

 

Al canal de Youtube de l’Ajuntament podeu recuperar el Ple.

Notícies