19—05—2023

Crònica del ple del 18 de maig

S’aproven tots els punts per unanimitat

Crònica del ple del 18 de maig

El Ple Ordinari Municipal que es va celebrar ahir a les 8 del vespre va començar amb l’explicació d’alguns temes d’interès: la Trail Guilleries, la Setmana de l’Esport, el Consell d’Infants, la dignificació de la fossa comuna i la imminent col·locació del símbol hilarienc de la guilla a la rotonda del Mil·lenari. A continuació, es van aprovar tots els acords per unanimitat.

 

Es va aprovar el conveni de col·laboració interadministrativa amb el Consell Comarcal de la Selva per a l’execució del servei de suport als ajuntaments de municipis de menys de 10.000 habitants en la gestió del patrimoni documental municipal, l’administració electrònica i preservació digital i la transparència i accés a la informació.

 

Es va acceptar la cessió gratuïta a l’Ajuntament per part del Sr. Santi Jàvega Burgos del Fons Botànic de la seva propietat consistent en nombroses làmines de plantes assecades i premsades amb fitxa tècnica pròpies de la zona de les Guilleries i Collsacabra. Es va procedir a l’aprovació del conveni regulador d’aquesta cessió que preveu el compromís municipal de conservar el fons.

 

Es va manifestar la voluntat de donar continuïtat a la col·laboració entre el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Sant Hilari Sacalm per consolidar i enfortir les actuacions desenvolupades des del Pla Educatiu d’Entorn.

 

Finalment, es va renovar el conveni de col·laboració amb el Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya per a l’adhesió de l’Ajuntament a la Xarxa Rescat de radiocomunicacions d’emergències i seguretat de Catalunya per coordinació amb Protecció Civil.

 

Al canal de Youtube de l’Ajuntament podeu recuperar el Ple.

Notícies