17—12—2021

Crònica del Ple del 16 de desembre

Se suprimirà el transformador elèctric aeri del Serrat

Crònica del Ple del 16 de desembre

En el Ple Ordinari Municipal que es va celebrar ahir a les 8 del vespre es van aprovar tots els acords per unanimitat.

 

Un tema destacat i molt esperat per part dels veïns i veïnes del Serrat és la supressió del transformador elèctric aeri del seu barri. L’Ajuntament fa temps que hi insisteix i finalment s’ha acordat una solució tècnica viable amb Endesa i el consistori hi destinarà el pressupost necessari.

 

S’ha resolt l’adjudicació del contracte de concessió dels serveis d’explotació, gestió i manteniment de les instal·lacions esportives municipals a la mateixa empresa que ja se n’encarrega: Sportgest Associació Esportiva.

 

A més, es modifica el conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i la cooperativa Divertus S.C.C.L. per especificar l’ampliació d’aules i espais comuns disponibles a la Casa de Cultura per a desenvolupar-hi formacions professionalitzadores.

 

El municipi continuarà adherit a l’Associació de viles Termals amb la voluntat de col·laborar per un desenvolupament sostenible del termalisme des dels àmbits turístic, sanitari, social, cultural i mediambiental que siguin d’interès local.

 

Es va fer l’aprovació definitiva de la modificació pressupostària del Ple anterior per incorporar-hi la despesa de treure el transformador del Serrat.

 

L’últim punt del ple va ser la moció de suport al model d’escola i a la llengua catalana. Els tres partits van manifestar el seu total rebuig contra els atacs a la llengua i al model d’immersió lingüística a les escoles catalanes.

 

Al canal de Youtube de l’Ajuntament podeu recuperar el Ple.

Notícies