27—07—2020

Convocatòria del Premi de Recerca Guilleries 2020

La Càtedra de l’Aigua, Natura i Benestar convoca el Premi de Recerca Guilleries 2020 per afavorir la recerca sobre el patrimoni natural de les Guilleries, en concret de les temàtiques: aigua, territori i biodiversitat.

Convocatòria del Premi de Recerca Guilleries 2020

La Càtedra de l’Aigua, Natura i Benestar convoca el Premi de Recerca Guilleries 2020 per afavorir la recerca sobre el patrimoni natural de les Guilleries. El premi s’atorgarà al millor projecte de recerca d’entre els presentats, que tracti sobre qualsevol de les temàtiques següents: aigua, territori i biodiversitat.

 

Podran optar-hi els investigadors/es, a títol individual o col·lectiu, que presentin una proposta d’investigació d’acord amb les bases de la convocatòria. El premi està dotat amb 5.000 €. Es disposarà d’un any per dur a terme la recerca proposada, prorrogable mig any més si la naturalesa del treball ho exigeix.

 

El termini de recepció de la documentació per part de les candidatures participants restarà obert fins el 15 d’octubre de 2020, i el guanyador es farà públic abans del 2 de novembre a través de la web de la Càtedra de l’Aigua, Natura i Benestar (www.catedraaigua.cat).

 

El jurat estarà format per un representant de cadascuna de les institucions que donen suport a l’entitat convocant: l’Alcalde de Sant Hilari Sacalm o la persona en qui delegui, els dos directors de la Càtedra de l’Aigua (UdG i UVic-UCC), i el President del Consorci de l’Espai Natural de les Guilleries-Savassona. Així mateix, a títol consultiu, el jurat comptarà també amb fins a tres experts reconeguts en els diversos camps relacionats amb els projectes presentats. El treball premiat serà publicat posteriorment dins de la futura col·lecció “Guilleries, Aigua i Territori” de la Càtedra de l’Aigua, Natura i Benestar.

 

Consulta i descarrega les bases del premi i la sol·licitud aquí.

Notícies