28—06—2024

Conveni de col·laboració entre la Fundació Sútia d’Art i l’Ajuntament de Sant Hilari Sacalm

L’acord referma la voluntat d’impulsar projectes artístics i històrics i promoure el patrimoni local de forma conjunta

Conveni de col·laboració entre la Fundació Sútia d’Art i l’Ajuntament de Sant Hilari Sacalm

Aquest dijous s’ha fet efectiva la signatura del conveni de col·laboració entre la Fundació Sútia d’Art i l’Ajuntament de Sant Hilari Sacalm amb l’objectiu de dur a terme accions conjuntes que han de servir per preservar i potenciar el patrimoni local.

La Fundació Sútia d’Art és una entitat sense ànim de lucre que destina els seus recursos a protegir, estudiar i divulgar el patrimoni artístic i històric de l’espai de creació Guilleries – Sant Hilari Sacalm, al mateix temps que la gestió d’altres fons.

L’Ajuntament de Sant Hilari disposa de l’Arxiu Municipal com a garant d’aquesta tasca de recol·lecció, organització, catalogació, gestió, conservació i difusió del patrimoni.

L’acord entre les dues parts reforça la voluntat de col·laboració i ja estan en marxa alguns projectes que veuran la llum ben aviat.

Una de les pròximes iniciatives és la preparació d’una destacada exposició de Francesc Planas Doria que s’inaugurarà aquest agost. Planas Doria era un pintor que freqüentava Sant Hilari i els seus quadres il·lustren com era el poble als anys quaranta.

Notícies