06—04—2022

Concursos culturals 2022

Us animem a participar als concursos culturals que tenim oberts: literatura, pintura, punts de llibre i fotografia de la portada del Programa de Festa Major

Concursos culturals 2022

Des de la Casa de Cultura s’han posat en marxa diversos concursos culturals per animar la ciutadania a prendre part en la creació artística i literària de Sant Hilari:

 

Concurs de Pintura Ràpida:

 

Aquest concurs se celebra cada Divendres Sant i es caracteritza per la seva rapidesa: el mateix dia es fan les inscripcions, es fa i s’entrega l’obra pictòrica lliure, el jurat delibera i s’entreguen els premis (diferents imports econòmics i entrades a Sant Hilari Aventura i al centre lúdic termal Magma)

 

Bases: https://www.santhilari.cat/wp-content/uploads/2020/02/bases-CPR.pdf

 

46è Concurs Literari de Narració Curta:

 

Es poden lliurar els treballs per correu certificat o en mà a la Casa de Cultura o al correu electrònic concursliterari@santhilari.cat fins al 20 d’abril. Premis: diferents imports econòmics, entrades a Sant Hilari Aventura i lot de productes locals.

 

Bases: https://www.santhilari.cat/wp-content/uploads/2020/02/bases-46e-literari.pdf

 

15è Concurs de Punts de Llibre:

 

Es poden presentar els dissenys dels punts fins al 30 d’abril a la Biblioteca. Premis: lots de productes locals i vals de descompte per bescanviar a la llibreria Jeimar i a la llibreria Can Mimó.

 

Bases: https://www.santhilari.cat/wp-content/uploads/2020/02/Bases-15e-Concurs-Punts-de-Llibre-2022.pdf

 

14è Concurs de Fotografia per a la portada del Programa de Festa Major 2022: 

 

Es poden entregar els treballs fins al 14 de juny a la Casa de Cultura. Premis: 300 € el guanyador i 200 € el finalista.

 

Bases: https://www.santhilari.cat/wp-content/uploads/2020/02/bases-14e-fotografia.pdf

Notícies