15—05—2021

Comencen les votacions pels Pressupostos Participatius

Fins al 30 de juny la ciutadania pot votar les propostes que li semblin millor per al poble

Comencen les votacions pels Pressupostos Participatius

Comença la fase de votacions de la 5a edició de Pressupostos Participatius. Des del dilluns 17 de maig fins al dimecres 30 de juny la ciutadania pot escollir quins projectes consideren que són millors per al poble.

 

L’any passat va ser la primera vegada que la ciutadania proposava les seves idees i aquest any s’ha repetit el sistema amb un gran èxit de participació.

 

Els hilariencs i hilarienques han proposat 33 iniciatives i, després de valorar-les amb criteris tècnics i econòmics, 15 propostes passen a la fase de votacions. (Al final d’aquest notícia s’adjunta document justificatiu de la validació de les propostes)

 

Es pot votar més d’una proposta fins a esgotar els 50.000 € que l’Ajuntament destina a aquests Pressupostos Participatius.

 

Com a novetat d’aquest any, no es podrà veure el nombre de vots de cada proposta perquè això no condicioni el resultat final.

 

Poden votar totes les persones empadronades a Sant Hilari que tinguin 16 anys o més i per fer-ho cal registrar-se aportant nom, DNI i correu electrònic.

 

Les votacions es poden fer a través del següent portal, on trobareu totes les iniciatives explicades amb el corresponent import:

 

https://participa.santhilari.cat/pressupostos-participatius/pressupostos-participatius-2021?token=chAaSKhkWDV6pZ6a98EARUfWJpIgoTTBCnvqZ8v5

 

També hi haurà punts de votació a la Casa de Cultura i a l’Ajuntament i us recordem que els divendres, demanant hora prèvia, tenim un agent telemàtic que us pot ajudar en tràmits digitals com aquest.

Notícies