25—01—2022

Celebració del Ple Infantil

Representants de l’alumnat de cinquè i sisè dels col·legis del poble defensaran les seves idees a la Sala de Plens i escolliran quin projecte tiren endavant

Celebració del Ple Infantil

Aquest curs torna el Consell d’Infants i avui a les 6 de la tarda hi haurà el Ple Infantil, que es podrà seguir en directe a través del canal de Youtube de l’Ajuntament de Sant Hilari.

 

L’alumnat de cinquè i sisè dels col·legis Guilleries i Sant Josep es posarà a la pell dels regidors de l’Ajuntament i defensarà les seves idees.

 

Ja han escollit tretze representants i ara han de decidir quin projecte trien entre tres opcions proposades per l’Ajuntament i les escoles: la depuradora com a espai natural, alternatives de lleure a l’ús de pantalles i tinença responsable d’animals. Cada curs ha escollit un projecte i han debatut quina és la millor manera de tirar-ho endavant.

 

El Consell d’Infants té l’objectiu d’involucrar els més joves en les decisions que afecten el poble i fer-los partícips de la política municipal. Amb aquesta iniciativa els nois i noies tenen una implicació directa al dia a dia de Sant Hilari, ja que el seu projecte es farà realitat.

Notícies