29—11—2020

Campanya solidària “Eliminem la bretxa”

L’Ajuntament de Sant Hilari fa una crida per aconseguir donacions de material informàtic per combatre la bretxa digital entre els i les escolars de Sant Hilari.

Campanya solidària “Eliminem la bretxa”

‘Eliminem la bretxa!’ és una campanya solidària que té com a objectiu aconseguir material informàtic (ordinadors, tauletes, portàtils.) per fer front a les necessitats socioeducatives que ha generat la crisi sanitària del coronavirus entre l’alumnat del municipi.

 

Aquesta iniciativa solidària, adreçada a empreses, entitats i particulars, permetrà crear un banc de recursos tecnològics que proporcionarà, per una banda, beneficis mediambientals, amb el reciclatge del material tecnològic, i per l’altra, beneficis socials i educatius, garantint que tots els infants i joves puguin continuar amb el seu itinerari educatiu. El material recollit s’entregarà a través dels centres educatius del municipi.

 

El banc de recursos tecnològics s’emmarca en el projecte de bretxa digital que l’Ajuntament de Sant Hilari, amb la col·laboració de la Fundació SER.Gi, ha posat en marxa arran les problemàtiques detectades a partir del confinament domiciliari que va obligar les escoles a continuar l’ensenyament de manera telemàtica. A part de facilitar a les famílies els mitjans tècnics necessaris, el projecte treballa també per assolir l’adquisició de competències digitals bàsiques d’aquestes famílies, afavorint així la igualtat d’oportunitats de tota la ciutadania.

 

Requisits mínims (orientatius):

Només s’admetran ordinadors, tauletes o mòbils en bon estat.

Ordinadors d’aproximadament màxim 5 anys d’antiguitat i que funcionin correctament.

L’entrega es fa a l’ajuntament en horari d’atenció al públic.
Els aparells s’han d’entregar en una caixa o bé en una bossa, per evitar manipulacions innecessàries.

Memòria RAM: Mínim 4Gb
Microprocessador: CoreDuo o Intel3 com a mínim

No es recolliran portàtils que no s’engeguin o funcionin correctament, amb peces trencades o sense carregador

 

 

 

Per més informació podeu posar-vos en contacte el correu electrònic mirazola@santhilari.cat

Notícies