03—12—2020

Bona acollida del nou Skatepark de Sant Hilari

Bona acollida del nou Skatepark de Sant Hilari

El passat 16 de novembre de 2020 es va posar en marxa l’Skatepark de Sant Hilari Sacalm.

Aquest, és el projecte més ambiciós, de la regidoria de Joventut dels darrers anys, que proporciona un espai ideal pels joves per poder gaudir del seu temps lliure.

 

Es va obrir de manera excepcional en el context de COVID-19 que estem vivint, tenint en compte la necessitat de donar una oportunitat de lleure als joves que estan patint molt la crisi del COVID-19, sobretot a nivell social.

 

Aquest projecte, dissenyat i liderat des de l’inici per Adrià Sanjuan, s’ha desenvolupat des d’una perspectiva comunitària i participativa amb els nois i noies interessades.

 

Actualment ens trobem en la primera fase del projecte, on s’ha construït l’equipament i s’han establert les normes d’ús per a la instal·lació. Durant la segona fase, es durant a terme tallers amb els i les joves a càrrec de la Cooperativa La Papiro, per acabar de construir alguns elements amb material reciclat que acabaran de perfeccionar l’espai.

Cal tenir en compte que l’skatepark no és un espai de lleure infantil, sinó que és per a joves per a la pràctica de monopatins, scooters, bicicletes i rollers i cal destacar que ajudar-se i compartir el coneixement és part de la filosofia d’aquests esports.

 

Com a mesura de seguretat, és imprescindible l’ús del casc i eventualment, per tal de combatre el contagi de la COVID-19, hem de procurar mantenir les distàncies, portar mascareta i limitar el temps d’estada per tal que no s’hi acumuli molta gent.

 

Després de l’èxit i la bona rebuda per part del jovent del poble, des de l’Ajuntament treballarem per tal que l’skatepark i el seu entorn esdevingui un espai de trobada, d’intercanvi de coneixements i de convivència pels joves del poble.

Notícies