19—04—2024

S’aproven les bases de les subvencions per a la implantació de noves activitats econòmiques al nucli antic

Per quart any consecutiu, s’obre la convocatòria amb l’objectiu d’ocupar els locals buits del nucli antic de Sant Hilari per millorar-ne la vida social, econòmica i cultural

S’aproven les bases de les subvencions per a la implantació de noves activitats econòmiques al nucli antic

En el ple del 3 d’abril es va aprovar la quarta pròrroga de les bases per a l’atorgament de subvencions per a la implantació de noves activitats econòmiques al nucli antic.

 

L’Ajuntament de Sant Hilari vol continuar amb la línia iniciada en anys anteriors d’incentivar els nous emprenedors que vulguin implantar el seu comerç o negoci en un dels locals buits del centre del municipi.

 

Des del 2020 s’han obert 18 negocis gràcies a aquests ajuts amb un èxit del 78%, ja que només 4 han tancat o canviat d’ubicació. Un 44% són del sector serveis i un 22% d’alimentació.

 

Ha generat 35 llocs de treball i ha suposat una inversió municipal de 19.500 euros i 70.000 euros anuals en lloguers per als propietaris.

 

Si sou propietaris/es d’un local del centre urbà o sou emprenadors/es o teniu un negoci i necessiteu un local, contacteu amb Promoció Econòmica al 872 205 514 o enviant un correu electrònic a promocioeconomica@santhilari.cat per informar-vos del projecte.

 

RECORDATORI DE LES BASES (ampliades al document final)

 

  • Poden beneficiar-se d’aquesta subvenció qualsevol persona física o jurídica titular de l’activitat implantada
  • Són subvencionables totes les activitats obertes al públic, comercials o de serveis, que s’iniciïn o es traspassen ubicades en un local buit, tant de planta baixa com de planta pis, situat al nucli antic del municipi
  • L’obertura i l’exercici de l’activitat s’ha de realitzar complint la normativa exigible i aplicable segons la seva naturalesa.
  • La quantia de la subvenció és de 1500 euros, 500 euros a l’obertura, 500 en complir el primer any i 500 en complir el segon any de la seva obertura i funcionament ininterromputs
  • El termini de presentació de les sol·licituds és a partir de l’aprovació de les presents bases i fins al 31/12/24
  • Termini subvencionable del dia 1 abril 2024 fins al 31 de març del 2025

Documents adjunts

Notícies