29—07—2022

Ban d’alcaldia amb mesures d’estalvi d’aigua

Demanem un esforç a la població de Sant Hilari mentre duri aquest episodi de sequera i, de manera molt especial, en els pròxims deu dies, fins el 8 d’agost

Ban d’alcaldia amb mesures d’estalvi d’aigua

Fa mesos que Sant Hilari pateix una manca de precipitació que ha fet baixar el nivell dels pous d’abastament d’aigua potable fins a situar-se a nivells d’excepcionalitat que no s’havien donat en els darrers anys.

 

L’Ajuntament i l’empresa responsable del servei estem prenent totes les mesures al nostre abast per garantir el subministrament d’aigua per al consum humà, però necessitem la comprensió i col·laboració de la població de Sant Hilari.

 

En aquest context és necessari reduir tant com es pugui el consum d’aigua mentre duri l’episodi de sequera extrema que estem patint. Demanem un esforç a la població mentre duri aquest episodi de sequera i, de manera molt especial, en els pròxims deu dies, fins el 8 d’agost. És necessari prendre mesures d’estalvi de consum d’aigua de xarxa per recuperar el nivell dels aqüífers.

 

Per tot això, demanem la col·laboració de la població de Sant Hilari per evitar que el problema d’abastament d’aigua potable s’agreugi en les pròximes setmanes i, concretament,

 

Es demana restringir l’ús d’aigua potable en aquests casos:

 

– Reg de jardins, horts, arbres, zones verdes i esportives

– Reg o neteja de vials, carrers i voreres

– Omplir piscines, estancs i fonts

– Neteja amb mànega de qualsevol classe de vehicles

 

Us demanem la vostra cooperació per poder passar el que queda d’estiu sense problemes més greus en l’abastament d’aigua potable.

 

El que es fa públic per a general coneixement a Sant Hilari Sacalm, el dia 29 de juliol de 2022.

 

L’alcalde, Joan Ramon Veciana Martínez

Notícies