09—08—2022

Ban d’alcaldia amb la situació del consum d’aigua

Després de l’anunci de mesures d’estalvi d’aigua, s’ha reduït prop d’un 20% el consum d’aigua

Ban d’alcaldia amb la situació del consum d’aigua

El passat 29 de juliol es va publicar un BAN demanant la col·laboració ciutadana amb un seguit de mesures d’estalvi d’aigua per garantir l’aigua de boca a totes les llars. Des de llavors, en especial els primers dies després de la publicació del BAN, hi ha hagut una reducció del consum d’aigua de prop d’un 20%. L’Ajuntament de Sant Hilari agraeix l’esforç de tota la ciutadania en aquest estalvi.

 

Gràcies a la feina feta en les últimes setmanes, les mesures consensuades entre l’Ajuntament i AGBAR, la col·laboració de la ciutadania i l’ajuda de Font Vella, que ha aportat i aporta tota l’aigua que li és possible, la situació dels pous ha millorat i això permet eliminar restriccions.

 

Tot i així, es recomana continuar amb les mesures d’ús responsable d’aigua de boca, ja que encara estem en període de sequera i les pluges dels últims dies no han estat massa abundants. És imprescindible que integrem les mesures d’estalvi d’aigua a la vida quotidiana de cadascú de nosaltres i que fem sempre un ús responsable de l’aigua.

Notícies