04—12—2020

Arriba la màgia del Nadal

A Sant Hilari arriba un Nadal diferent, però igualment ple de màgia.

Arriba la màgia del Nadal

Cada any, per aquestes dates, el poble de Sant Hilari ja es prepara per l’arribada de les Festes de Nadal amb la il·luminació dels carrers, amb els arbres de Nadal a cada barri, amb els tions a les places, amb les activitats plenes de màgia per als més menuts, amb concerts, exposicions, la cavalcada de Reis… En definitiva, un munt de preparatius amb la intenció d’omplir d’il·lusió i tradició la nostra vila.

 

Aquest Nadal que ja s’acosta serà, de ben segur, un xic diferent degut a la pandèmia que ens acompanya. Les indicacions, prohibicions i recomanacions per evitar aglomeracions i garantir la seguretat de tots i totes, faran que algunes de les activitats no es puguin realitzar o tinguin un format diferent.

 

La Regidoria de Cultura, com a novetat d’enguany, ha organitzat un calendari d’advent virtual perquè, des de casa, puguem descobrir què s’amaga darrera cada pàgina. La biblioteca municipal ha preparat un taller de fanalets perquè els nens i les nenes del municipi puguin rebre com cal a ses Majestats els Tres Reis de l’Orient i que es durà a terme el dimarts 4 de gener (cal inscripció prèvia).

 

Des de la Regidoria de Joventut i Educació també s’ha treballat per poder oferir activitats segures pels més petits i els més joves del municipi, tenint en compte que no es podrà celebrar el PIN de Nadal. Concretament, s’han previst diferents tipus de tallers, manualitats, balls, sessions de DJ’s, sortides per l’entorn amb la família, etc. També podem confirmar que, aquest any, els Patges Reials visitaran les escoles del municipi.

 

Per la seva banda, des de la Regidoria de Festes, s’ha treballat per què la màgia del Nadal sigui un any més la protagonista d’aquestes festes.

 

Enguany, per evitar aglomeracions, la carta pels Reis d’Orient es podrà lliurar a la Bústia Reial situada a Can Rovira durant els dies 28, 29 i 30 de desembre de 4 a 7 de la tarda, de manera esglaonada i amb les mesures de seguretat pertinents.

 

Amb l’arribada del 2021, tots els infants hauran d’estar molt atents ja que els Patges Reials ens visitaran els dies 2, 3 i 4 de gener.

Abans però, caldrà estar atents al canal de Youtube de l’Ajuntament de Sant Hilari perquè el dia 1 de gener, a les 4 de lla tarda s’emetrà el missatge que Ses Majestats els Tres Reis de l’Orient adrecen als nens i les nenes de Sant Hilari.

 

I, finalment, l’esperada Diada de Reis, el dia 5 de gener, en la que ses Majestats visitaran el nostre municipi. En aquesta ocasió la Cavalcada Reial passarà per tots els barris del poble, perquè els tots els nens i nens pugueu fer-los una bona rebuda des del vostre barri amb els tradicionals fanalets.

 

Desitgem que tothom gaudeixi d’aquestes Festes de Nadal amb responsabilitat.

 

Notícies