03—04—2020

Arriba “El trivial de Sant Hilari”! Jugues?

Sol, amb parella, amb tota la família, amb els amics pots participar al Trivial de Sant Hilari, el concurs que et permetrà demostrar tot el que saps de Sant Hilari.

Arriba “El trivial de Sant Hilari”! Jugues?

Aquest trivial és un joc de preguntes, totes relacionades amb Sant Hilari, la seva història, la seva actualitat, els seus personatges, les seves llegendes  amb l’objectiu de fomentar el coneixement i la recerca, sobre la nostra vila, mentre aportem entreteniment en aquests temps difícils de confinament.

El format és de 12 preguntes tipus test, en les que hauràs de seleccionar una o més respostes. Sense límit de temps, fet que et permetrà fer recerca per trobar la resposta correcta.  De tan en tan  sortirà un nou formulari i s’aniran acumulant les puntuacions que aconsegueixis. Anirem publicant els rànquings perquè puguis veure la classificació.

 

El joc s’adreça a tots els públics, ja que combina preguntes molt simples amb altres que requeriran com a mínim fer alguna recerca.

Al finalitzar el Joc coneixerem el participant o participants experts en Sant Hilari i premiarem els 3 primers classificats.

 

Jugues?

Notícies