17—02—2020

Arriba el Carnestoltes a Sant Hilari Sacalm amb molta festa i xerinola!!!

Sant Hilari Sacalm ha preparat la celebració de Carnestoltes amb una festa que garanteix la diversió de tots i totes.

Arriba el Carnestoltes a Sant Hilari Sacalm amb molta festa i xerinola!!!

Enguany, la celebració es trasllada a “la pista blava” del pavelló poliesportiu a partir de les 5 de la tarda, amb l’actuació del grup “ai carai” amb  el seu espectacle “Visca el carnestoltes”.

Com cada any, hi haurà berenar per tots els nens i  nenes que vinguin amb la disfressa i servei de bar per tothom (a càrrec de Bup Bup’S). També hi haurà premis a les millors disfresses en diferents categories (per optar a premi, caldrà fer-se la fotografia en el “photocall” entre les 5 i les 6 de la tarda).

 

La regidoria de Festes vol agrair la col·laboració de l’Associació de Comerç i Turisme de Sant Hilari, Floristeria Montse Solà, Irene Fotògraf, Sant Hilari Aventura i Grup de teatre de Sant Hilari Sacalm.

A partir de les 6 de la tarda i després de la valoració del nostre jurat, es procedirà a l’entrega de premis que precedirà l’esperada actuació del DJ local Puigde que de ben segur, ens farà ballar i passar una bona estona a tots i totes amb la millor música, la més actual i la més canyera que sona a tot volum a totes les ràdios. Ho farà petar tot!!!

 

Us hi esperem!

Notícies