28—11—2020

Aquest any més que mai “Cap nen sense joguina!”

La Regidoria de Benestar i solidaritat amb la col·laboració de Caritas parroquial s’adhereix a la campanya de recollida de joguines que cada any impulsa Creu Roja.

Aquest any més que mai “Cap nen sense joguina!”

La Regidoria de Benestar i solidaritat amb la col·laboració de Caritas parroquial s’adhereix, un any més, a la campanya de recollida de joguines que cada any impulsa Creu Roja.

 

Es fa una crida a col·laborar en aquesta campanya, fent entrega de joguines o bé material escolar nou. Es podrà entregar a Can Rovira des del dia 1 fins el 18 de desembre.

 

 

Creu Roja du a terme des de 1992 la campanya de joguines, per cobrir les necessitats de milers d’infants de famílies d’arreu de Catalunya amb dificultats econòmiques, que no poden assumir l’adquisició de joguines noves per als seus fills i filles.

 

Joguina educativa

Parlem de joguina educativa per fomentar el valor pedagògic i la importància educativa de la joguina, entenent-la com a element vehicular per treballar el respecte, la tolerància i la igualtat.

 

Joguina Nova

Una joguina nova és una joguina segura!

Cal que la joguina sigui nova, primer perquè no hi ha d’haver distinció entre infants que rebin una joguina nova i infants que en rebin una de segona mà, i per altra banda, perquè  no podem assegurar que una joguina és, una vegada oberta, 100% segura.

 

Joguina no sexista

No existeixen joguines de nens i de nenes 

Les joguines sexistes reprodueixen i perpetuen estereotips de gènere. L’embalatge i la publicitat que se’n fa, no ha d’anar dirigida explícitament a cap gènere concret.  No es tracta de  la joguina en en si mateixa, sinó a qui pretenen que vagi destinada.

 

Joguina no bèl·lica 

Hi ha moltes maneres de resoldre un conflicte!

Les joguines bèl·liques poden generar en els infants comportaments agressius i no tolerants. Cal promoure l’acceptació, el respecte i el valor a la diversitat com aspectes importants i dins de la nostra societat.

 

Documents adjunts

Notícies