27—04—2021

L’Ajuntament destina 12.000 € a la nova campanya de comerç

Del 3 de maig al 15 d’agost la campanya “Fem gran el petit comerç” dedicarà una setmana a cada sector

L’Ajuntament destina 12.000 € a la nova campanya de comerç

L’Ajuntament destina 10.000 euros a la campanya “Fem gran el petit comerç” que comença el dilluns 3 de maig amb l’objectiu de potenciar el comerç local.

 

Fins al 15 d’agost s’ha posat en marxa una campanya que dedicarà una setmana a cada sector. Durant aquesta setmana, els comerços del sector en qüestió oferiran una butlleta a cada client perquè la dipositi en una urna i pugui participar en el sorteig d’un val regal, que s’entregarà al guanyador o guanyadora la setmana següent de la promoció.

 

Tot i que els clients i clientes podran bescanviar el val regal en una o diverses compres fins a finals d’any, l’Ajuntament farà el pagament de l’import del val al comerç la mateixa setmana del sorteig.

 

Tindran l’oportunitat de beneficiar-se d’aquesta campanya tots els sectors del nostre comerç: alimentació, restaurants, bars i cellers, bellesa, estancs, papereries i obsequis de regal, moda i complements, salut, aparells i material i tallers mecànics.

 

L’anunci del sector que prendrà protagonisme durant aquella setmana s’anunciarà el divendres anterior.

 

Addicionalment, es destinaran 2.000 euros a la promoció dels allotjaments turístics seguint el mateix format de la campanya del comerç. Cada allotjament podrà oferir als seus clients, des de maig fins a finals de juliol, l’oportunitat de participar en el sorteig del val regal que es realitzarà la primera setmana d’agost.

Notícies