20—06—2020

Adhesió a la Setmana Europea de l’Energia Sostenible 2020

Del 22 al 26 de juny es celebra la Setmana Europea de l’Energia Sostenible. Des de l’Ajuntament ens hi hem adherit per fer difusió de tots els recursos digitals disponibles.

Adhesió a la Setmana Europea de l’Energia Sostenible 2020

Des de l’Ajuntament de Sant Hilari Sacalm, com a signant del Pacte d’alcaldes per a una energia sostenible local, ens hem adherit a la Setmana Europea de l’Energia Sostenible, que serà del 22 al 26 de juny, amb l’objectiu de conscienciar la societat amb actuacions i activitats al voltant de l’eficiència energètica, les energies renovables i el paper clau de la ciutadania en la transició energètica.

 

En un context d’emergència climàtica i en el marc de la crisi sanitària mundial, és més necessari que mai que avancem amb determinació en la transició energètica cap a un nou model energètic net, sostenible, descarbonitzat, distribuït i democràtic. Ara, les persones tenim la clau per capgirar la situació a través de la participació i la implicació en la gestió de l’energia que utilitzem en el nostre dia a dia.

 

Enguany, degut als requisits de seguretat indicats per les autoritats sanitàries amb motiu de la COVID-19, les activitats que s’ofereixen des de l’Institut Català d’Energia i la Diputació de Girona, entre d’altres, seran en format virtual, gratuïtes i obertes a tothom mitjançant webinars, vídeos, exposicions i escape rooms virtuals, aplicacions interactives i moltes més. A continuació, en destaquem unes quantes:

 

 

Consulta totes les activitats disponibles aquí!

 

A banda, si a títol individual, com a empresa o entitat, vols manifestar el teu compromís i participació a la Setmana Europea de l’Energia Sostenible 2020, pots adherir-te a la campanya al següent enllaç.

 

Avancem conjuntament cap a un canvi d’hàbits del consum energètic, per aconseguir que l’any 2050 tota l’energia que consumim provingui de fonts renovables, sense emissions.

 

Que flueixi l’energia!

 

Notícies