29—06—2021

Activitats d’estiu a Sant Hilari

Tornen les Nits a la fresca i s’han preparat diferents activitats i rutes guiades. Dues propostes commemoren l’Any Jaumet: una cursa d’orientació i ‘geocaching’

Activitats d’estiu a Sant Hilari

Des de l’Oficina de Turisme – Can Rovira de Sant Hilari s’han programat diferents activitats i itineraris durant els mesos de juliol i agost.

 

Els que vulguin conèixer el poble tenen les rutes a les fonts, la ruta Llegendes o la ruta al centre de Sant Hilari. Pels que vulguin allunyar-se del nucli urbà, hi haurà les rutes guiades dels Carboners i les rutes fins a Serrallonga o fins al castell de Mascarbó.

 

Aquest any coincideix amb la commemoració dels 150 anys del naixement d’en Jaume i per això s’han preparat dues activitats en honor a la seva figura des de l’1 de juliol fins al 31 de desembre.

 

Per una banda, hi haurà la cursa d’orientació de l’Any Jaumet per conèixer els punts més emblemàtics de Sant Hilari. Cada mes se sortejarà entre tots els participants un val de descompte per a bescanviar a l’Oficina de Turisme.

 

Per altra banda, es posarà en marxa el Geocaching Any Jaumet que consistirà en descobrir diferents fonts amagades pels boscos de les Guilleries i participar en un sorteig de productes locals.

 

Una altra novetat és que durant alguns dissabtes es farà ioga, pintura i dansa a la natura. Trobareu l’horari i la informació detallada de cada activitat a les al web de l’Oficina de Turisme.

 

El 23 de juliol es farà un taller per aprendre a elaborar llonganisses i fuets que acabarà amb un tastet de diferents embotits locals.

 

A més, cada quinze dies es farà un tastet d’aigües teatralitzat a l’Oficina de Turisme i altres entitats com el Centre Artesà de la Torneria, Ànima de Natura i Sèlvans oferiran les seves propostes d’oci estiuenc.

 

Per participar a les activitats, cal inscriure’s a Can Rovira o a través del web www.lesguillerieskm0.cat.

 

Per últim, si voleu gaudir de música en directe, a l’estiu tornen les Sardanes a la Fresca a la plaça Gravalosa i les Nits a la Fresca als Jardins de Can Rovira. Ens acompanyarà la música d’artistes com Amalgama, Guillem Soler, Ferran i Noriko, Marta Frigola o Ernest Prana.

Notícies