08—12—2020

Sant Hilari prepara activitats per La Marató de Tv3

Cada any amb motiu de la Marató de Tv3, Sant Hilari i la seva gent es mobilitza i demostra el seu tarannà solidari. Aquest any, no en serà una excepció.

Sant Hilari prepara activitats per La Marató de Tv3

Accions i activitats que s’organitzen a Sant Hilari en benefici de la Marató (si alguna entitat de Sant Hilari ha previst organitzar alguna activitat i no apareix en aquest llistat, ens ho podeu fer saber a aquí)

 

LA VIOLETA AMB LA MARATÓ

Dissabte 19 i diumenge 20 de desembre, a la Plaça Dr. Gravalosa, de les 10 del matí a la 1 del migdia tindrà lloc la tradicional venda de plantes i ornaments de Nadal a càrrec de l’Associació de  Dones “La Violeta”, en benefici de la Marató.

 

LA MARATÓ PER LES GUILLERIES

Des de l’1 de de desembre al 13 de gener pots visitar diversos indrets de Les Guilleries i d’aquesta manera El Partit Independent de Les Guilleries farà un donatiu en benefici de La Marató.

Camina, respira, descobreix, viu Les Guilleries‼️ Demostra que has visitat 3 llocs dels proposats i el PIG col·laborarà amb 2€ per La Marató; 5 llocs dels proposats i el PIG col·laborarà amb 6€, 8 llocs 10€ i si els fas tots 15€‼️

Quins llocs puc visitar?

Pi del Soler, Font d’en Gurb, La Gavarra, Nen Jesús de Praga, Font Samallera, Cabrerola, Salt de Mas Clavé, Font de Les Serres, Castell de Mascarbó i Serrallonga.

Com demostro els llocs visitats?

Fes una publicació amb una foto collage o amb diferents fotos on apareixis tu o la teva colla fent el símbol del telèfon i etqueta’ns a Instagram afegint #PIGMARATO2020

Termini: De l’1 de desembre fins al dia de Sant Hilari, 13 de gener.

 

“FES QUE DESTAQUI”

L’Associació Catalana de Municipis organitza aquesta campanya de conscienciació sobre l’ús de la mascareta i el compliment de les mesures de seguretat, higiene i protecció. L’Ajuntament de Sant Hilari s’hi ha adherit i d’aquesta manera, l’ACM farà un donatiu de 50 € a la Marató de Tv3 (l’ACM dona 50€ a la Marató per cada municipi adherit).

 

Si vols fer un donatiu clica aquí i per més informació sobre l’edició d’enguany de La Marató de Tv3 pots anar a la web oficial de la Marató.

 

Notícies