18—12—2023

Acte de cloenda del Pla de Ciutadania

Sant Hilari impulsa un projecte pioner a Catalunya de millora de la convivència

Acte de cloenda del Pla de Ciutadania

L’Ajuntament de Sant Hilari s’ha proposat liderar un canvi per tal de millorar la convivència al municipi i aquest divendres s’han exposat els objectius principals en l’acte de cloenda del procés de creació del nou Pla de Ciutadania.

 

És un projecte fruit de la coproducció entre la Generalitat de Catalunya i el consistori i aquesta jornada de cloenda ha comptat amb la presència de la directora general de Migracions, Refugi i Antiracisme de la Generalitat de Catalunya, Eunice Romero, les tècniques del seu departament Salma Amazian i Verònica Rincón, i el tècnic de polítiques migratòries de la Direcció General per a la Immigració, Pere Cortada. També hi han participat tècnics de la cooperativa sense ànim de lucre Resilience Earth i hilariencs i hilarienques que s’han implicat en el procés.

 

El nou Pla de Ciutadania ha marcat les bases i tindrà continuïtat en els pròxims quatre anys.

 

Eunice Romero i el seu equip s’ha compromès a donar suport i aportar recursos per tirar-ho endavant i l’alcalde Jordi Rotllant, que ha presentat l’acte, ha destacat la voluntat de l’Ajuntament de Sant Hilari per adaptar-se als nous temps i que les polítiques d’acollida i de convivència entre la ciutadania que puguin ser referents al país. Com a repte, Rotllant ha recordat la reflexió de Martin Luther King: “Hem après a volar com ocells, a nedar com peixos, però no hem après l’art de viure com a germans”.

Notícies