13—12—2023

8a edició dels Premis Fòrum de Recerca

La Mireia Recasens Corominas i l’Eloi Soler Redondo guanyen els Premis Fòrum de Recerca 2023

8a edició dels Premis Fòrum de Recerca

La Mireia Recasens Corominas i l’Eloi Soler Redondo guanyen la 8a edició dels Premis Fòrum de Recerca, uns guardons organitzats per l’Institut Anton Busquets i Punset i la regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Sant Hilari amb l’objectiu de promoure la recerca en totes les àrees del coneixement.

 

S’han presentat vint-i-set treballs i, a part dels dos guanyadors, hi ha hagut tres finalistes més: Ivet Flores Córdoba, Joana Gallart Codinach i Abril Ramon Armangué.

 

La Mireia ha guanyat amb el treball “Comparació de la pressió arterial en persones sedentàries i esportives” i l’Eloi amb “Estudi de la viabilitat de la recuperació d’energia en vehicles elèctrics”.

 

Els dos alumnes dels treballs guanyadors s’encarregaran de representar l’Institut a la Mostra de Treballs de Recerca de la Selva i també s’emporten 200 € (100 per ells i 100 per al centre on estudien).

 

Ahir es va fer públic el veredicte i el jurat ha comptat amb en Lluís Orri, en representació de l’Institut Anton Busquets i Punset; l’alcalde Jordi Rotllant i la regidora d’Educació Tònia Canudas, en representació de l’Ajuntament, i la Carme Timoneda com a jurat extern.

 

La presentació de tot el transcurs de l’acte va anar a càrrec dels alumnes de primer de batxillerat de l’institut.

Notícies