25—01—2023

La Jornada Guilleries arriba a la setena edició amb ponències sobre jardineria urbana

Tindrà lloc el dijous 23 de febrer al Centre Aqua de Sant Hilari

La Jornada Guilleries arriba a la setena edició amb ponències sobre jardineria urbana

La Càtedra de l’Aigua, Natura i Benestar, impulsada per l’Ajuntament de Sant Hilari Sacalm, la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya i la Universitat de Girona, organitzarà el 23 de febrer la setena Jornada Guilleries.

 

El cicle de ponències, que enguany porta per títol “Estratègies d’adaptació de la jardineria urbana al canvi climàtic”, es farà al Centre Aqua del nostre municipi.

 

L’alcalde presentarà la jornada a 2/4 de 10 del matí i a continuació començaran les conferències que podeu consultar a la programació del final d’aquest article. La participació és gratuïta, però cal inscriure’s a través de ruralcat.gencat.cat/inscripcionspatt.

 

Ja fa set anys que aquestes jornades són un referent de bones pràctiques ambientals en l’àmbit municipal i això referma el compromís mediambiental de l’Ajuntament de Sant Hilari.

 

Fins ara s’hi han tractat temes com les alternatives als herbicides, el control biològic com a eina de gestió de plagues als espais verds, la renaturalització del nucli urbà o com minimitzar el risc d’incendis forestals.

 

Com altres anys, aquesta jornada compta amb el suport del Pla Anual de Transferència Tecnològica (PATT) del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya i està adreçada, especialment, a tècnics d’administracions i empreses, professionals dels sectors forestal i de jardineria, docents, estudiants i investigadors dels àmbits biològic i agroforestal, i tècnics municipals.

Notícies