16—12—2021

6a edició dels Premis Fòrum de Recerca

Les guanyadores dels Premis Fòrum de Recerca 2021 són la Nerea Rojas i la Claudia Vicente

6a edició dels Premis Fòrum de Recerca

La Nerea Rojas i la Claudia Vicente guanyen la 6a edició dels Premis Fòrum de Recerca. Els finalistes són la Fàtima Kibach, en Martí Morales i l’Albert Testart.

 

Es tracta d’uns premis que concedeix l’Ajuntament de Sant Hilari i que es destinen als treballs de recerca de l’alumnat de Batxillerat de l’Institut Anton Busquets i Punset. L’objectiu és promoure la recerca en totes les àrees del coneixement implicant tots els agents que conformen la comunitat educativa.

 

Les dues alumnes dels treballs guanyadors seran les encarregades de representar l’Institut a la Mostra de Treballs de Recerca de la Selva, que enguany es farà a Amer el 26 de març.

 

L’acte es va celebrar dimarts a la Sala Noble i va ser presentat per les estudiants de primer de batxillerat Estel Juanhuix i Júlia Redondo. El grup de dansa de 1r d’ESO va amenitzar l’entrega dels guardons amb la seva actuació.

 

L’alcalde Joan Ramon Veciana, la regidora d’Educació Georgina Vilà i el doctor en bioquímica Santi Roura van formar part del jurat, així com, en representació de l’institut Anton Busquets i Punset, la coordinadora pedagògica i professora d’educació física Sònia Collell i la coordinadora LIC i professora de llengua catalana Gemma Fabregat.

 

Es van presentar cinc treballs d’un total de catorze:

 

  • “La física del pàdel” (Albert Testart)
  • “Detecció de microorganismes en superfícies inertes de l’institut” (Nerea Rojas)
    • “Naturalesa i bellesa, acòlits? Dues actualitats unides” (Claudia Vicente)
  • “Creixement de les plantes de nap en funció del pH de l’aigua de reg” (Fàtima Kibach)
  • “Els tutorials d’animació 2D i 3D” (Martí Morales)

 

L’Ajuntament felicita els cinc alumnes que van exposar el seu projecte.

Notícies