19—01—2021

61 segones oportunitats durant el 2020

Gràcies a la tasca de voluntariat de Bub Bub’s i al conveni amb l’Ajuntament de Sant Hilari, 61 gossos van trobar la seva família durant el transcurs del 2020

61 segones oportunitats durant el 2020

L’associació Bub Bub’s va tancar l’any passat amb unes xifres molt positives. Dels 61 gossos i gosses que van arribar a la protectora, 40 van ser adoptats i 21 es van poder tornar a les seves famílies.

 

Els gossos poden arribar a mans de la protectora per diferents circumstàncies. Si s’han perdut i tenen xip és més fàcil tornar-los a les seves famílies, però si no, se’n fa la màxima difusió i si finalment no es troba el propietari de l’animal, aquest es posa en adopció. Altres vegades són les famílies que demanen donar-los en adopció perquè no se’n poden fer càrrec i, en el pitjor dels casos, es recullen els animals en males condicions i cal cuidar-los perquè es recuperin i puguin ser adoptats.

 

L’Ajuntament, que té un conveni signat amb Bub Bub’s, agraeix la feina dels voluntaris i voluntàries de la protectora, les associacions i negocis del poble que hi col·laboren i els particulars que ajuden de manera desinteressada perquè els gossos gaudeixin d’una vida digna.

Notícies