09—04—2024

La 2a Primavera Cultural ofereix una trentena de propostes de la mà d’entitats locals

Aquest divendres comença la Primavera Cultural amb la presentació del llibre “Cuinar el Mediterrani” amb els autors Joan Roca i Salvador Brugués

La 2a Primavera Cultural ofereix una trentena de propostes de la mà d’entitats locals

Aquest mes comença la 2a edició de la Primavera Cultural. S’iniciarà el 12 d’abril amb la presentació del llibre “Cuinar el Mediterrani” amb els autors Joan Roca i Salvador Brugués. Les activitats s’allargaran fins al 9 de juny.

 

La regidoria de Cultura vol que aquesta explosió de cultura sigui ben present durant tota la primavera. Per una banda, tothom podrà gaudir d’una gran varietat de disciplines culturals i, per l’altra, les entitats locals tindran l’oportunitat de mostrar tot el que ofereixen.

 

Durant els mesos d’abril, maig i juny tindrem propostes organitzades per Excèntrica Aula-Taller d’Art, Fotoflash Sacalm, Tornemi Art, Geganters de Sant Hilari, Grup Sardanista de Sant Hilari, Associació Torna Serrallonga, Bastoners de les Guilleries, Òmnium Cultural de La Selva Interior, Escola de Música, Festhilari, Veus Alegres, la secció de Ballet i Dansa del Centre Esportiu Municipal, el Grup de Country de Sant Hilari, la secció de vent de l’Orquestra Jove de la Selva o el Cor Lutiana Jove, entre altres,

 

Les activitats es concentren principalment els caps de setmana amb l’objectiu d’ampliar l’oferta d’oci per a la gent que es queda al poble i que sigui també un reclam turístic per als visitants.

 

Al final d’aquest article hi ha totes les activitats d’abril i mes a mes, anirem actualitzant la programació.

Notícies