28—05—2024

1.250 participants a la 6a Trail Guilleries

Els boscos de les Guilleries han vist passar centenars de corredors, corredores i caminants durant el cap de setmana

1.250 participants a la 6a Trail Guilleries

Aquest últim cap de setmana de maig hem celebrat amb èxit la sisena edició de la Trail Guilleries, una cursa que passa per corriols i camins de les Guilleries i que any a any bat rècords de participació.

 

La primera Trail va comptar amb 200 inscrits, la segona va duplicar les xifres fins a 400, la tercera va superar les 726 persones, la quarta va tancar inscripcions amb 815 i la cinquena amb 1.045. Aquest 2024 hi ha participat 1.250 persones.

 

És una cursa que aplega corredors i corredores d’arreu de Catalunya i altres indrets de l’estat espanyol i de l’estranger. El dissabte es van disputar les curses infantils i diumenge les curses per a adults (de 16, 26 i 42 quilòmetres) i la caminada d’11 quilòmetres.

 

La sortida i l’arribada era a la plaça Gravalosa, al centre del municipi, on hi havia també una petita fira amb parades de comerços locals i roba esportiva. Els guanyadors i guanyadores de les curses es van emportar una cistella de productes locals de les Guilleries.

 

Més d’un centenar de persones voluntàries han format part de l’organització i s’han encarregat de dissenyar el recorregut, senyalitzar els camins, preparar els avituallaments i fer que la cursa sigui valorada tan positivament pels participants.

 

Al web trailguilleries.cat trobareu totes les fotografies. Ho aniran actualitzant durant els pròxims dies.

Notícies