Esports

A Sant Hilari ens agrada practicar un estil de vida saludable. És per això que, a part de poder gaudir d’activitats a l’aire lliure en un entorn i clima immillorables, disposem d’un Centre Esportiu Municipal dotat de les millors instal·lacions, que ens permeten fer esport durant tot l’any.

arrow
arrow
Sala de tennis taula

Sala de tennis taula

Disposa de dues taules de joc i llum artificial. Podeu reservar-la per correu electrònic a cemsanthilari@gmail.com o trucant al 972 869 762.

Piscina municipal coberta

Piscina municipal coberta

Hi trobareu una piscina coberta de 25 × 12,5 m i una profunditat d’1,8 a 2,1 m; una piscina petita de 12 × 6 m i una profunditat de 1,05 m amb hidromassatge, una sauna i un bany de vapor.

Piscines municipals exteriors

Piscines municipals exteriors

Hi ha tres piscines: una de 25 × 12,5 m, una de 12,5 × 6 m de menys fonda i una de 4 × 4 m per a la mainada. L’espai també ofereix una gran superfície de gespa per estirar-se, ombra, i servei de bar.

Pistes de tennis i pàdel

Pistes de tennis i pàdel

Hi ha tres pistes de tennis de superfície GreenSet i quatre pistes de pàdel: dues amb parets d’obra i dues de vidre. El Club de Tennis hi organitza competicions i cursets, i les pistes es poden reservar personalment, telefònicament o per Internet.

Sales de Fitnes

Sales de Fitnes

Al mateix centre on hi ha la piscina coberta, disposem d’una sala de fitnes, una de spinning i una on s’hi fan activitats dirigides de tonificació, benestar, cardiovasculars, aquàtiques i d’exterior.

Pavellons poliesportius

Pavellons poliesportius

Tenim dos pavellons poliesportius diferents: un amb pista de parquet i un amb pista de formigó pintada, preparades per al bàsquet, el minibàsquet, el futbol sala, l’handbol, el patinatge i el volei. Disposen de vuit vestidors, llum artificial, marcador electrònic i megafonia. També comptem amb una sala de tennis taula.

Camp de futbol

Camp de futbol

Aquesta instal·lació compta amb un camp de futbol 11 preparat, també, per ser dos camps de futbol 7. Medeix 95 × 55 m i és de gespa artificial. A més, disposa de llum artificial, quatres vestidors grans i un de petit.