Escoles

arrow
arrow
Escola bressol la Baldufa

Escola bressol la Baldufa

És un centre educatiu públic que ofereix el primer cicle d’Educació Infantil, per a infants de 4 mesos a 3 anys. L’Escola segueix la metodologia Reggio Emilia, que parteix de l’infant com a protagonista de tota acció educativa, respecta i atén les seves necessitats educatives, físiques i emocionals.

Escola Guilleries

Escola Guilleries

És un centre públic de Sant Hilari Sacalm i acull alumnat de tot el poble. Ofereix el segon cicle d’Educació Infantil (P3, P4 i P5) i els tres cicles d’Educació Primària (1r-6è). Situada prop del centre, té una llarga trajectòria, ja que es va construir entre l’any 1934 i el 1937. 

Institut Anton Busquets i Punset

Institut Anton Busquets i Punset

Les instal·lacions del centre públic d’Educació Secundària i Batxillerat de Sant Hilari Sacalm daten del 2004. Disposa de vuit aules grans i quatre de desdoblament, totes equipades amb ordinador i canons de projecció. A més, també hi ha aula d’idiomes, de música, de dibuix i d’informàtica; taller de tecnologia, laboratori, biblioteca i gimnàs.

Institut Escola Cent Fonts

Institut Escola Cent Fonts

L’Institut Escola Cent Fonts neix al curs 2023-2024 després de la integració a la xarxa pública de la Llar Infantil “Les Cent Fonts” i el Col·legi Sant Josep. Els dos centres, concertats fins el curs 2022-2023, eren gestionats sense ànim de lucre per l’Associació de Pares de Família de Sant Hilari Sacalm (APFSHS), una associació de famílies que van vetllar al llarg de més de 60 anys per oferir una formació i educació als infants de Sant Hilari des d’infantil fins a secundària, quan finalitza l’educació obligatòria als 16 anys.