Escoles

arrow
arrow
Escola bressol la Baldufa

Escola bressol la Baldufa

És un centre educatiu públic que ofereix el primer cicle d’Educació Infantil, per a infants de 4 mesos a 3 anys. L’Escola segueix la filosofia Reggio Emilia, que parteix de l’infant com a protagonista de tota acció educativa, respecta i atén les seves necessitats educatives, físiques i emocionals.

Escola Guilleries

Escola Guilleries

L’Escola Guilleries és un centre de titularitat pública que es defineix com una escola catalana, aconfessional, arrelada a l’entorn natural i social, escola verda pionera a Catalunya, inclusiva, activa, participativa i plural.

Institut Anton Busquets i Punset

Institut Anton Busquets i Punset

És un centre públic d’educació secundària que planteja el seu projecte curricular al voltant de quatre eixos: la promoció de l’excel·lència educativa, l’atenció als diferents ritmes d’aprenentatge de l’alumnat, l’obertura del centre a la comunitat educativa i la consciència mediambiental.

Institut Escola Cent Fonts

Institut Escola Cent Fonts

Sorgeix de la fusió de dues escoles concertades (Llar Infantil “Les Cent Fonts” i Col·legi Sant Josep) que el curs 2023-2024 s’integra a la xarxa pública, per donar al poble una opció d’escolarització continuada