Instal·lacions esportives

arrow
arrow

Camp de futbol

Aquesta instal·lació compta amb un camp de futbol 11 preparat, també, per ser dos camps de futbol 7. Medeix 95 × 55 m i és de gespa artificial. A més, disposa de llum artificial, quatres vestidors grans i un de petit.

Pavellons poliesportius

Tenim dos pavellons poliesportius diferents: un amb pista de parquet i un amb pista de formigó pintada, preparades per al bàsquet, el minibàsquet, el futbol sala, l’handbol, el patinatge i el volei. Disposen de vuit vestidors, llum artificial, marcador electrònic i megafonia. També comptem amb una sala de tennis taula.

Sales de Fitnes

Al mateix centre on hi ha la piscina coberta, disposem d’una sala de fitnes, una de spinning i una on s’hi fan activitats dirigides de tonificació, benestar, cardiovasculars, aquàtiques i d’exterior.

Pistes de tennis i pàdel

Hi ha tres pistes de tennis de superfície GreenSet i quatre pistes de pàdel: dues amb parets d’obra i dues de vidre. El Club de Tennis hi organitza competicions i cursets, i les pistes es poden reservar personalment, telefònicament o per Internet.

Piscina municipal coberta

Hi trobareu una piscina coberta de 25 × 12,5 m i una profunditat d’1,8 a 2,1 m; una piscina petita de 12 × 6 m i una profunditat de 1,05 m amb hidromassatge, una sauna i un bany de vapor.

Piscines municipals exteriors

Hi ha tres piscines: una de 25 × 12,5 m, una de 12,5 × 6 m de menys fonda i una de 4 × 4 m per a la mainada. L’espai també ofereix una gran superfície de gespa per estirar-se, ombra, i servei de bar.

Sala de tennis taula

Disposa de dues taules de joc i llum artificial. Podeu reservar-la per correu electrònic a cemsanthilari@gmail.com o trucant al 972 869 762.