L’Alcalde

Jordi Rotllant Cors

Jordi Rotllant Cors


Benvolguts hilariencs i hilarienques,

 

Com a responsable del nou govern municipal afronto aquest repte amb respecte i compromís, un compromís extensiu a la resta de membres de l’equip de govern que aporten tota la implicació, capacitat i il·lusió de treballar per Sant Hilari.

 

En aquest mandat volem centrar esforços en aspectes com la transició energètica i treballarem pel conjunt de la ciutadania. Les necessitats de la nostra societat i la manera de relacionar-nos canvien a un ritme vertiginós i ens pertoca donar resposta a cadascun dels col·lectius. Hem de garantir que els infants i joves puguin créixer en una societat inclusiva, respectuosa i amb la cohesió social com a eix central i que la gent gran tingui un envelliment digne i de qualitat. Cal buscar fórmules per donar sortida laboral als habitants del poble i que Sant Hilari sigui un lloc on treballar, viure i gaudir.

 

Ens envolta un patrimoni immens, les Guilleries i amb tots els seus recursos naturals, i ens n’hem de sentir part. Volem que cada hilarienc i hilarienca porti aquest sentiment de poble i que tots tinguem ganes de participar, en certa manera, de la vida política, social i associativa del municipi. Que la participació ciutadana no sigui només una voluntat política, sinó una manera de fer política per construir entre tots i totes el Sant Hilari del futur.

 

L’Ajuntament de Sant Hilari i els seus canals de comunicació resten a la vostra disposició per fer més fàcil els tràmits i l’accés a la informació i les portes del consistori estan obertes per resoldre els vostres dubtes, problemes o inquietuds. La nostra voluntat és treballar per tothom, sempre tenint el bé comú com a objectiu central.

 

BIOGRAFIA:

 

Arquitecte tècnic. Soc regidor de l’ajuntament de Sant Hilari des del 2011, des del 2015 a govern, i ara assumeixo l’alcaldia i les regidories d’Urbanisme i Seguretat ciutadana i Governació.

 

Expresident i soci del grup excursionista Forces Forts i Ferms i del Via Crucis Vivent. Soc un apassionat de la muntanya, la natura i de les Guilleries, els seus racons i la seva història.

 

PiG-IdSelva

jrotllant@santhilari.cat

 

AGENDA DE L’ALCALDE