Projecte medi ambiental de Sant Hilari Sacalm

Coneix el projecte medi ambiental de Sant Hilari amb la ponència realitzada pel regidor de medi ambient, Jordi Rotllant, a les VII Jornades de Difusió d’Iniciatives de Custòdia del Territori de les Illes Balears.

Projecte medi ambiental de Sant Hilari Sacalm

La ponència fa un repàs exhaustiu de totes les accions impulsades i mesures implantades des de l’Ajuntament en els últims anys, per donar valor al nostre patrimoni natural i aconseguir connectar i integrar l’entorn natural amb l’espai urbà d’una manera sostenible i equilibrada.

 

Per fer-ho possible, ha calgut fer un canvi notable en la conceptualització de l’entorn i dels espais verds, de les tècniques de gestió i de la planificació. I principalment, entendre que gestionar un espai també és protegir-lo.

 

Tot aquest canvi, no hagués estat possible sense l’aplicació d’unes mesures i polítiques ambientalment sostenibles i mantenint una coherència en les actuacions. D’altra banda, destacar el treball i esforç de tots els agents locals implicats, així com també de la ciutadania per valorar aquest canvi, que en definitiva millora la qualitat i la salut personal i del territori.

 

Fruit d’aquest treball, avui dia el nostre municipi esdevé un referent i és capdavanter en la gestió sostenible dels espais verds i del seu entorn.

 

T’animem a escoltar-la i a conèixer els fonaments i els resultats de la bona feina feta!

 

Tornar